Siden etableringen i 2007 er CONFAC lykkedes med at skabe en succesformel med en stærk og loyal medarbejderskare, hvilket har resulteret i en konstant vækstrejse og opnåelse af talrige milepæle og succes’er undervejs.

CONFAC er nu nået til et punkt, hvor vi er klar til at tage næste skridt på rejsen. Vi har derfor grundigt afsøgt muligheden for at finde en stærk partner, der vil medvirke til at føre CONFAC ind i en på alle måder bæredygtig og ekspansiv fremtid.

Derfor kan vi med glæde i dag meddele, at CONFAC bliver en del af noget større. Vi har indgået aftale med CRH Denmark A/S om at blive en del af den internationale byggematerialekoncern CRH.

Det har været afgørende for vores valg, at CONFAC har kunnet fortsætte som et selvstændigt brand med egen profil, således at CONFAC - som kunder og samarbejdspartnere kender os i dag - vil være samme CONFAC, de møder i morgen.

Såvel CONFAC A/S som søsterselskabet A/S Magnus Holm indgår i aftalen. En aftale der helt naturligt er betinget af godkendelse i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Vi ser frem til samarbejdet og de mange spændende muligheder og perspektiver, der tegner sig i horisonten.

Confac